Menu

Stage

Stage bij Service IT?

Einsteinweg 55A
3404 LJ IJsselstein
Tel: +31 (0) 30 608 15 48

Contact opnemen

Service IT is gecertificeerd als erkend leerbedrijf

Sinds 2013 is Service IT gecertificeerd als erkend leerbedrijf door ECABO, kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven.
Frank Velthuizen heeft het proces voor de certificering voorbereid en is trots op de erkenning door ECABO. “Als bedrijf vinden wij het erg belangrijk om te investeren in jonge mensen. Het aanbieden van stageplaatsen is een mooie gelegenheid om studenten de kans te geven om het geleerde in praktijk te brengen.”
Passend bij het niveau van de student kan hier gedacht worden aan het repareren van PC's, ondersteuning op de helpdesk of meewerken aan een van de projecten.
Door de diversiteit in ons klantenbestand is het werk erg afwisselend en krijgt de stagiair(e) een realistisch beeld van de verschillende werkzaamheden binnen een ICT-bedrijf.
 

Service IT is gecertificeerd als erkend leerbedrijfECABO heeft als doel beroepsonderwijs optimaal te laten aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt. Een van de middelen die hierbij gebruikt wordt is het onderzoeken en certificeren van bedrijven als erkend leerbedrijf. Die erkenning krijg je niet zomaar, hier gaan diverse gesprekken met een adviseur van ECABO aan vooraf. Na deze gesprekken volgt een beoordeling waarbij gelet wordt op de kwaliteit van de werkzaamheden die aan de leerling kan worden aangeboden en de kwaliteit van de begeleiding bij het werkend leren. Ook na de erkenning als gecertificeerd leerbedrijf wordt er door ECABO regelmatig kwaliteitscontrole uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de studenten door Service IT goed begeleid worden
en voldoende aandacht en ruimte krijgen om hun opdrachten uit te voeren.

“De certificering is voor ons als bedrijf een mooie bevestiging van onze investering in studenten en geeft aan dat we ook hiermee onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid als bedrijf uitdragen.”

Zoek jij een ICT-stageplek en wil je weten wat we beschikbaar hebben?

Bel dan naar 030 608 15 48.

Service IT - Your personal IT-Service adviser Vragen? Bel 030 608 15 48 ma t/m vr 8.30 - 17.00 Bookmark and Share