Menu

Ontzorgen

Ontzorgen

Een vast aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken. Een helpdesk die u direct op weg helpt. Of het nu gaat om de levering en installatie van een printer, preventief en correctief onderhoud, optimalisatieadvies of het totale beheer van uw netwerkomgeving, bij Service IT bent u aan het juiste adres.

Bedrijfsprocessen leunen steeds zwaarder op de automatisering. Daardoor kunt u tegenwoordig efficiënter werken dan ooit, maar tegelijkertijd bent u ook afhankelijker dan ooit van de techniek. U moet er niet aan denken dat uw netwerk plat ligt en dat u (tijdelijk) geen beschikking heeft over uw e-mail, internet of basisprogrammatuur. Vaak denkt men er pas over na wanneer het fout gaat, maar wanneer u onverhoopt te maken krijgt met een storing, lukt het dan om redelijk eenvoudig en snel weer alle data terug te halen? Voor vrijwel alle MKB-ondernemers geldt dat een vaste systeembeheerder op de loonlijst niet aan de orde is, terwijl de technologische infrastructuur doorgroeit en het beheer vraagt om steeds meer expertise.

Service IT kan u helpen met kennis en de juiste tools om de beschikbaarheid van uw systeem te verhogen. Wij helpen u een veilig back-upscenario op te stellen en kunnen (firewall)technologie implementeren en systemen redundant inrichten. Wij bieden een compleet scala aan diensten voor het opzetten en onderhouden van netwerken en systemen. Ten behoeve van de afgesloten servicecontracten hebben wij de kritische componenten achter de hand zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Flexibiliteit in onze dienstverlening, want de eisen en wensen kunnen veranderen en verschillen van klant tot klant. Wij beschikken over gecertificeerde engineers en verdiepen ons in uw specifieke situatie, zo kunnen we u gericht proactief adviseren en bij calamiteiten adequaat reageren.

Ontzorgen

Stel uw vraag
Service IT - Your personal IT-Service adviser Vragen? Bel 030 608 15 48 ma t/m vr 8.30 - 17.00 Bookmark and Share