Menu

Software

Meer dan het leveren van een doosje

Einsteinweg 55A
3404 LJ IJsselstein
Tel: +31 (0) 30 608 15 48

Contact opnemen

Software en hardware moet op elkaar zijn afgestemd, simpelweg omdat het anders niet gaat werken. Nieuwe software is soms wenselijk en soms zelfs noodzakelijk, maar het mag niet betekenen dat daardoor uw netwerksystemen plots heel traag worden of dat e.e.a. conflicteert met bestaande processen. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en testen wij in ons lab eventueel nieuwe softwarecombinaties zodat we in de praktijksituatie vlekkeloos werkende omgevingen opleveren.

Los van de zelfstudie uit interesse worden onze netwerkengineers op regelmatige basis getraind en gecertificeerd door de diverse softwareleveranciers. Dat varieert van operating systems en Officepakketten tot aan beheer, security, back-up & restore. Wij zorgen dat het werkt, zodat u uw werk nog beter kunt doen.

Tevens kunnen wij u adviseren over licentieregelingen. Ook dat is inmiddels haast een wetenschap op zich geworden waar veel geld te besparen is. Dat voordeel genieten onze klanten. Dus ook voor een extra gebruikerslicentie bent u bij ons aan het juiste adres.

Microsoft
GFi2X
Acronis Compute with confidenceDiskeeper corporationvmwareSymantec

Service IT - Your personal IT-Service adviser Vragen? Bel 030 608 15 48 ma t/m vr 8.30 - 17.00 Bookmark and Share