Menu

Referentie: Riz Bouw

Referentie: Riz Bouw

Update 2016: Riz Bouw werken in de cloud

"Service IT heeft bij ons de oude server vervangen voor een 3-tal nieuwe servers zodat we in de Cloud kunnen werken. Na opdracht verstrekking in oktober 2015 heeft Service IT op de achtergrond alle voorbereidingen uitgevoerd.

Tijdens ons kerstreces heeft Service IT de oude server uitgewisseld voor de 3 nieuwe servers. Deze werkzaamheden uitvoeren tijdens ons kerstreces was voor ons een uitkomst.

Op 4 januari 2016 hebben we zonder noemenswaardige problemen de nieuwe servers in gebruik genomen.

Service IT bedankt voor de flexibele en zeer servicegerichte uitvoering van de werkzaamheden en het goede resultaat."

Wim Timmer

Directeur

 

Riz Bouw waardeert heldere taal, korte lijnen en adviesrol

“Sinds december 2012, het jaar waarin wij ons 50-jarig jubileum vierden, beheert Service IT onze IT-faciliteiten. We hebben voor een supportvorm gekozen die bestaat uit een vast aantal uren onderhoud per maand en dat volstaat voor een probleemloze werking van ons automatiseringssysteem. Service IT is ook een goede adviespartner voor riz bouw. Ze geven ons duidelijk aan wat de systeemmogelijkheden, voordelen en kosten zijn zodat we gefundeerd keuzes kunnen maken. Adequate ondersteuning, heldere taal, korte lijnen en snel reageren, zo werken wij als bouwbedrijf zelf ook en wat dat betreft past Service IT prima bij onze organisatie.”

Wim Timmer
Directeur

Service IT - Your personal IT-Service adviser Vragen? Bel 030 608 15 48 ma t/m vr 8.30 - 17.00 Bookmark and Share