Menu

Referentie: Logident

Referentie: Logident

Waarom contact met Service IT gezocht?

Het Windows besturingssysteem op onze server stond op de planning van Microsoft om niet meer ondersteund te worden. We moesten dus iets gaan ondernemen, maar wat? Oriënterend gesprek met Frank van Service IT gehad om te praten over onze huidige situatie, onze wensen en mogelijke nieuwe technologische invullingen.

Oplossing:

Opties zijn naast elkaar gezet door Service IT. Dat maakte het voor ons eenvoudig om een goede afweging te maken en uiteindelijk toch te kiezen voor een nieuwe server met een nieuw besturingssysteem. Door Service IT is aangegeven wat zij ter voorbereiding van de vervanging van de server van ons nodig hadden en wat wij gereed moesten hebben voordat de installatie plaats zou gaan vinden. De server is aangeschaft en bij Service IT al vast zo veel mogelijk ingericht. Uitgangspunt is altijd geweest het bestaande werk bij Logident zo min mogelijk te verstoren. Op de eerste dag van de installatie werd een totaal overzicht van werkzaamheden overlegd waar steeds vinkjes achter werden gezet als die waren afgerond. Wij hebben de migratie als nauwelijks storend ervaren, mede door de goede voorbereiding en kennis van Frank (Service IT). Uiteindelijk is de hele implementatie sneller afgerond dan verwacht.

Resultaat:

Een zeer tevreden klant die nauwelijks last van deze migratie heeft ondervonden en na de implementatie misschien één keer telefonisch contact met Frank heeft gehad. En ook dat gaat snel en professioneel. Indien nodig worden beeldschermen op afstand overgenomen en wordt het probleem snel aangepakt, waarbij dit vaak op de achtergrond plaats kan vinden. Ook over de ondersteuning na implementatie kan ik alleen maar lovend zijn. Service IT…….. een echte aanrader voor een efficiënte goed functionerende IT infrastructuur en een dagelijkse goede zorg om dit zo te houden!

Met vriendelijke groet,

LOGIDENT

Wim Ceelen

Service IT - Your personal IT-Service adviser Vragen? Bel 030 608 15 48 ma t/m vr 8.30 - 17.00 Bookmark and Share