Menu

Één telefoontje voldoende voor een oplossing

Geen afbeelding beschikbaar

Één telefoontje voldoende voor een oplossing

Één telefoontje voldoende voor een oplossing

AA Financial is 13 jaar geleden gestart in Vleuten met later uitbreiding/verhuizing naar Kamerik, De Meern, Den Bosch en Maarssenbroek.

Service IT startte 10 jaar geleden en wij zijn toen gelijk gebruik gaan maken van hun diensten. (Op dat moment beheren zij voor ons 1 windows 2000 server met los een pc voor de mail).

De snelle service, flexibiliteit en het voordeel van een vaste contactpersoon bij Service IT sprak ons erg aan.

In de loop der tijd is ons kantoor diverse malen verhuisd en heeft Service IT de hele ict verhuizing voor zijn rekening genomen. Grote klasse want er wordt doorgegaan totdat alles weer naar behoren werkt. Een 9.00 tot 17.00 mentaliteit kennen zij niet!

Na verhuizing is onze server vervangen voor 2 windows 2003 servers; 1 met Exchange (mail faciliteit) en 1 als terminal server, zodat er door ons overal kan worden ingelogd op het systeem.

Inmiddels staan onze servers bij Service IT in IJsselstein. Zij doen nu het beheer ervan en zorgen ervoor dat alles goed blijft draaien.

Wij hebben ervoor gekozen het beheer volledig uit handen te geven aan Service IT en dat bevalt ons uitstekend. Er doen zich hierdoor weinig problemen voor en mochten die er incidenteel wel zijn dan is één telefoontje voldoende en wordt er direct aan een oplossing gewerkt.

Service IT - Your personal IT-Service adviser Vragen? Bel 030 608 15 48 ma t/m vr 8.30 - 17.00 Bookmark and Share